Print siden

 

Mest for pengene

Vores ydelser er langtidsholdbare. I de mere end 5.000 år gamle ægyptiske gravkamre ses stadig datidens skiltemaleres håndværk. Det gode håndværk lever stadig og har det godt. I perfekt harmoni med moderne teknologi. 

Vores ydelser anses også i dag af mange kunder som værende den mest omkostningseffektive form for reklame af alle.  Hos Skiltebranchen i Danmark får du ekstra meget for pengene. Vi er  prisstærke, fordi vi er lige i nærheden og helt nede på jorden.

Sparring og nærvær

Vores kendskab til dig og dit lokalområde er blot én af de mange fordele, du får, når du vælger en af Skiltebranchen i Danmarks skilteproducenter til at udføre dine opgaver. Vi kender til de lokale myndigheders holdninger og tolerancer og fungerer derfor samtidig også som konsulenter.

Alle kompetencer ét sted

Med Skiltebranchen i Danmark i hånden kan du få løst enhver opgave inden for skiltefaget. Vi dækker det hele; fra bladguld til interaktiv elektronisk skiltning, fra postkasseskilt til kædekoncepter og fra visitkort til totalindpakning af biler og facader.

 

Et kvalitetsstempel

Skiltebranchen i Danmarks logo er et bevis for kvalitet. Vi er en medlemsorganisation, som kun optager virksomheder, der repræsenterer et fagligt niveau, som kan leve op til at have Skiltebranchen i Danmarks garantiordning i ryggen. Her på hjemmesiden kan du finde frem til det skiltefirma i Skiltebranchen i Danmark, som har netop de kompetencer, du har brug for.

 

Om uddannelsen

Skiltetekniker uddannelsen gennemføres i nært samarbejde med 2 tekniske skoler:

TEC
Øst: TEC, Teknisk Erhvervskole Center, Frederiksberg

TSS
Vest: TSS, Teknisk Skole Silkeborg

Læs mereBliv medlem!

Klik her og læs om alle fordelene ved at være medlem af Skiltebranchen i Danmark!


Skiltebranchen i Danmark • Håndværkets Hus • Islands Brygge 26 • Postboks 1989 • 2300 København S • Tlf. 3263 0370

Copyright © Skiltebranchen i Danmark 2016 • Siden vedligeholdes af Villumsign.dkKontakt webmaster